
Menukaart
Broodjes (tot 17:00 uur)
Gegrilde tortilla gevulde met gekruid rundergehakt met peterselie en uien, salade en saus.
Een beroemd traditioneel broodje, gevuld met speciaal gekruid gehakt, peterselie en uien.
Vegetarisch
Een mix van rijst, macaroni, bruine linzen, kikkererwten, pittige knoflooktomatensaus en gebakken uien.
Gegrilde tortilla gevuld met falafelballetjes, salade en knoflooksaus.
Geïnteresseerd in een workshop Egyptisch koken? Voor meer info neem contact op met onze kok.
Voorgerechten
Dipsalade van gegrilde aubergine met sesampasta
Traditionele gestoofde bruin bonen met tahin en knoflook.
Gefrituurde balletjes van gemalen tuinbonen en tuinkruiden.
Dipsalade van kikkererwtenpasta met sesampasta.
Soepen
Gekookte geroosterde groene tarwekorreles in kippenbouillon met stukjes kip
De populairste soep van Egypte van gele linzen.
* Soepen worden geserveerd met brood en gebakken uien *
Bijgerechten
Hoofdgerechten
kabab,worst en kalfs spareibs geserveerd met patat en salade
Stoofschotel van okra met lamsvlees op Egyptische wijze, geserveerd met brood of rijst.
Kabeljauw en zalm in tomatensaus met groenten en tuinkruiden uit de oven, geserveerd met rijst of brood.
Gekruid rundergehakt, geserveerd met patat of rijst en saus.
Artisjokken gevuld met gehakt in tomatensaus, geserveerd met brood of rijst.
Soep van het groen van de juteplant afgeblust met koriander en knoflook, geserveerd met kip en rijst.
Geserveerd met patat of brood en saus.
Vegetarische gerechten
Artisjokken gevuld met champignons en paprika in tomatensaus, geserveerd met brood of rijst.
Verschillende soorten groenten gevuld met rijst, geserveerd met salade en saus.
Gebakken aubergine en paprika met kikkererwten in knoflooktomatensaus, geserveerd met brood of rijst.
Houmous, Foel en Falafel, geserveerd met brood.